Botox/Azzelure

Behandling med botox/azzelure

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling med botox/azzelure

Behandling med botox/azzelure i Fredericia

Med tiden vil vi alle få rynker og linjer i ansigtet. De viser sig eksempelvis ved øjnene, i panden og omkring munden. Men heldigvis er der en række ting, vi kan gøre for at påvirke, hvor hurtigt vores hud ældes. Vi kan forebygge, og vi kan også mildne de rynker og linjer, som allerede er opstået.

Gratis konsultation

Inden behandling med botox skal du have en gratis uforpligtende og lovpligtig konsultation hos Skinlab.

Se patientvejledning

Behandlingstid 

Botox injiceres med en tynd kanyle, i den muskel der skaber rynken. Det kræver ikke lokalbedøvelse

Efter behandling 

Der kan ses små røde mærker/forhøjninger i huden lige efter behandlingen. De forsvinder kort tid efter. 
Der kan opstå små blå mærker efter stikket, men sket sjældent. 
For at undgå at botox’en flyttes ned i andre muskler end tiltænkt, er det forbudt at trykke, massere det behandlede område i 4 timer efter  Vi anbefaler heller ikke hård motion eller sauna 1 døgn efter behandlingen.   

Botox/Azzelure

Med en botoxbehandling hos SkinLab får du et friskere og mere åbent ansigt. Vi foretager behandlingen, så du beholder mimikken, din personlighed og dine karakteristiske ansigtstræk

Her anvendes botox/azzelure

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Overlæben

Lodrette rynker på overlæben. Rygerrynker eller crying lips som de også kaldes.

filler fredericia

Bryn

Få et øjenbrynsløft – gratis konsultation

filler fredericia

Halsen

Halsløft – strammer din hud på halsen op. Også kaldet et nefertiti løft.

filler fredericia

Panden

Til vredesrynken mellem bryn. vandrette panderynker eller smilerynker.

filler fredericia

Mundvige

Til furen der går fra næse til mundvige

filler fredericia

Kæben

Til store kæber og eller tyggemuskler.

filler fredericia

Næse rynker

Til bunny lines, diagonale rynker fra øjet ned på næsen.

filler fredericia

Gummesmil

Til smil hvor gummerne står meget frem.

filler fredericia

Hagen

Kor Vandrette rynker og miniske huller på hagen. 

Botox

Botox er særdeles velegnet i den øverste del af ansigtet, til udglatning af bekymringsrynker (rynker mellem øjenbryn), rynker i eller ved panden eller ved kragetæer, som forekommer omkring øjnene.

Efter en injektion med Botox bliver musklerne forhindret i at trække huden sammen, og huden glattes dermed ud. Produktet er yderst veldokumenteret, og har, som lægemiddel, været anvendt i mere end 30 år.

Hos SkinLab anvender vi også Botulinum toxin i mere avancerede behandlinger til eksempelvis områder omkring munden eller under øjnene, hvor dens afslappende effekt udnyttes. Det kan også anvendes i f.eks. kæbemusklen for at få en mere feminin og blød ansigtsform, omkring munden for at forebygge “rygerrynker” – eller for at opnå en naturlig læbeforstørrelse

Sådan foregår botoxbehandling

En behandling med Botox begynder altid med, at vi tjekker din mimikog tager en snak om dine individuelle behov og ønsker.

Selve behandlingen foretages med en meget lille og fin nål, som punktvis og kontrolleret injicerer produktet i de valgte områder. Behandlingen er stort set smertefri og tager ikke mere end 15 minutter.

LOV OM KOSMETISK BEHANDLING

Udførelse af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1246 af. december 2012 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkende foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager.

 

Ved mindre kosmetiske behandlinger, f.eks. behandling med botox og Restylane skal nye patienter have to dages betænkningstid fra den mundtlige information er modtaget til samtykke indhentes. Du kan læse mere om lovgivningen på www.sst.dk

Giv et ✋🏽 til vores søde erhvervspraktikanter Ida og Lucca, fra Vestre skole i Middelfart, som er hos os denne uge. Her er de i gang med microblading på øve-skind, instrueret af @browlab.dk
Tusind tak til @noscomedmedicalsupply og @merzaesthetics anatomi og kadaver træning i Budapest.
Så blev det sidste dag i klinikken for i år. 
T U S I N D  T A K 
Vi er klar på 2024 💥 med ny laser til behandling af karsprængninger og permanent hårfjerning. 

Kan I gætte hvad mit nytårsforsæt er her i klinikken? 
(Ledetråd i musikken 😁)
Mig og min stol er gået på juleferie indtil d 28/12 - og siger 1000 tak for alle jeres besøg🙏🏻

Glædelig jul🎄☃️🤍❄️
⭐️ VIND 5000 KR ⭐️
Har I set vores giveaway? 
Vi har 1 stor julegave til jer. 
Hop over på @fodgaengeren og deltag 💫
👄 LÆBER 👄 
Jeg laver læber hver dag i klinikken, men får ikke så ofte delt det herinde. 
Det skyldes til dels, at jeg gerne vise at filler kan bruges til meget andet, og så har der i vores branche været en tendens med overfyldte/overkorrigeret læber, der nære den fordom, at filler i læberne ser unaturligt ud. 
Jeg elsker selv de her behandlinger med en blød naturlig filler - og så 1/2 ml der bare lige gør den lille forskel uden at se behandlet ud. 🫶🏼 

#beloterolips #beloterobalance #beloterocontour #noscomed #lipfiller #lipfillercorrection #lipenhancement #fillers #fillerlips💉💋 #kosmetiskklinik #kosmetisksygeplejerske #skinlabdk #fredericia #middelfart #kolding #vejle #læbeforstørrelse
#blackweek 🖤 -25% på alle produkter #savemyface 
#labaratorioolfattivo 
#cozyliving
#marcinbane 
#isclinicalskincare 
#mesoestetic 
#environ 
Gælder til 1/12-23 
Skriv hvis vi skal tage noget fra til jer 🖤
Julemanden og pynten kom forbi Frederiks Promenade her til aften ✨🌲 ❄️ 

(@restaurant_ene 🍻)
Har du et ar du er ked af? Her ser I hvad filler også kan bruges til.👌🏼 På efterbilledet er det knap et år siden, vi sidst korrigerede arret på næsetippen. Vi har brugt forskellige typer filler og teknikker for genetablere volumen og forbedre hudens kvalitet i arret - er det ikke et fint resultat? 🤩
I august 2011 åbnede jeg skinLab. Der er sket meget i denne branche, og efterspørgslen på kosmetiske behandlinger, er ikke blevet mindre. Det vil være løgn at sige, at jeg bruger min ‘skinlab’ tid på SoMe. Min tid bruger jeg på jer - dejlige mennesker, der igennem de sidste 12 år har ladet mig behandle jer, og følge jeres liv og ansigter. Tak for tilliden og alle snakkene. I skal have et fødselsdags tilbud - som tak🩶 1 ml filler + 1 stort område botox til 3300 kr (normalpris 4000kr) gælder hele sep 2023 og kan bookes online
Botox til mænd. Her 3 uger efter 1. behandling. Uden at feminisere ansigtet, men blot bremse muskulaturen i at blive “negativ”. Huden struktur bliver også bedre 🤩
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

6 + 8 =