Cosmelan

Behandling med cosmelan

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling af cosmelan

Behandling med cosmelan i Fredericia

Pigmentforandringer i huden kan både være et resultat af solskader, hudens naturlige aldringsproces og hormonelle forandringer i kroppen som eksempelvis i forbindelse med graviditet og amning. Pigmentforandringerne viser sig ofte som fregnelignende pletter og uensartede farver i huden.

Hos SkinLab behandler vi pigmentforandringer med Cosmelan. Det er en yderst effektiv crememaske, der fjerner op til 99 procent af alle pigmentpletter og pigmentfejl efter blot en behandling.

 Cosmelan kan bruges alle steder på kroppen. Typisk ses pigmentforandringer/pigmentpletter på ansigt, hals, skulder, décolleté og hænder.

Gratis konsultation

Inden behandling med cosmelan tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation. 

Behandlingstid 

Cosmelan 1 masken skal sidde på huden ml 10-12 timer inden den vaskes af hjemme. Det anbefales derfor at den påføres fra morgenstuden/formiddag. 

Efter behandling 

Med cosmelan behandlingen følger cremer og instruks til hjemmebehandlingen. 
Det er helt normalt og forventeligt at huden bliver rød, skallene og stram efter et par dage. Dette kan opleves i ugerne efter masken. 
Undgå sol, at pille/skrabe i afskalningen og brug kun de udleveres produkter under behandlingen. 

Her anvendes cosmelan

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Leverpletter

På leverpletter og på hænder mm.

filler fredericia

Solskader

Vi har fokus på naturlige resultater og dine behov

filler fredericia

Akne

Skjuler akne og resulterer i en flottere hud.

filler fredericia

Pigmentpletter

Skjuler pigmentpletter

filler fredericia

Ar

Vi har fokus på naturlige resultater og dine behov.

filler fredericia

Fregner

Fjerner fregner.

filler fredericia

Ansigtet

Andre små-, mellem- eller dybe rynker/linjer i ansigtet

SkinLab i Fredericia

Sådan foregår behandling med cosmelan

Behandlingen indledes med en konsultation i klinikken og eventuelt en undersøgelse med UV-lys. Herefter afrenses huden grundigt, og masken Cosmelan 1 påføres. Du forlader klinikken med masken på. Maskens farve og konsistens minder om et tykt lag foundation. Den skal sidde på huden mellem 8-12 timer afhængig af hudtype og behov. Masken vaskes af hjemme.

Med i behandlingen hører Cosmelan 2 cremen, en fugtighedscreme og en solcreme, som du smører på huden hjemme. Den sikrer, at behandlingen når helt i dybden.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

9 + 11 =