Profhilo

Behandling med profhilo/Ejal40

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling af profhilo

Behandling med profhilo/Ejal40 i Fredericia

Med alderen mister huden sin elasticitet, fordi fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Med Profhilo kan hudens aldring modvirkes effektivt, fordi behandlingen hjælper huden til at regenerere og booste sig selv.

Profhilo injiceres med en specielt udviklet injektionsteknik, der reducerer smerterne og antallet af injektionssteder. På grund af teknikken kan Profhilo bruges til områder, der ellers kan være svære at behandle, nemlig hals, hænder, arme og andre områder med kreppet hud.

Profhilo indeholder en meget høj koncentration af hyaluronsyre og giver dermed en langvarig effekt.

Med få behandlinger opnår man et flot og naturligt resultat. Det anbefales, at man får foretaget to til tre behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter omkring et år.

Gratis konsultation

Inden behandling med profhilo/Ejal40 skal du have en gratis uforpligtende og lovpligtig konsultation hos Skinlab. 

Se patientvejledning

Behandlingstid 

Vi tilbyder altid lokalbedøvelse inden din fillerbehandling, ligesom vi anvender filler med bedøvelse i. 

Efter behandling 

Alt efter injektionsteknik og område, er det normalt med forhøjninger, blanching og rødme i det behandlede område. Især området omkring overlæben vil være hævet på behandlingsdagen. 

Her anvendes profhilo/Ejal40

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Hals

Vandrette rynker på halsen.

filler fredericia

Arme

Vi har fokus på et naturligt resultat og dine behov.

filler fredericia

Hænder

Til opstramning af hænderne.

filler fredericia

Décolleté

til området under halsen og over brysterne.

SkinLab i Fredericia

Sådan foregår behandlingen med profhilo/Ejal40

En behandling med profhilobegynder altid med, at vi tjekker din hudkvalitet og tager en snak om dine individuelle behov og ønsker.

 Behandlingen består af punktvis injektion af Profhilo. Antallet af behandlinger afhænger af behandlingsområde, men udføres efter en bestemt teknik, så gelen udjævnes i hele området.

 Efter behandlingen kan du opleve små buler i de injicerede punkter, hvilke vil udjævnes i løbet af de første 12 – 24 timer. Let hævelse og blå mærker kan ligeledes forekomme.

 Allerede 3-4 uger efter første behandling vil du opleve en mærkbar forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere et boost til huden, som resulterer i en langt glattere, spændstiger og mere elastisk hud i område.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

5 + 1 =