Laser

Karsprængninger

SkinLab tilbyder behandling mod karsprængninger med laser

Behandling mod karsprængninger

Karsprængninger opstår, når de små blodkar tæt under hudens overflade udvides og bliver synlige. Dette kan skyldes flere faktorer, herunder genetik, soleksponering, aldring, graviditet, hormonelle ændringer eller en tendens til at få røde vener.

Nogle mennesker kan føle, at karsprængninger forringer hudens ensartethed og æstetik. Især hvis karsprængningerne er synlige i områder, hvor du ønsker glat og jævn hud.

Hos skinLab arbejder vi med en diodelaser er designet til præcist at reducere synligheden af disse udvidede blodkar. Laseren arbejder ved at fokusere på det røde pigment i blodet, hvilket hjælper med at forbedre hudens udseende og minimere synligheden af karsprængningerne.

Før behandlingen

Før du starter laserbehandling mod karsprængninger, er der nogle forholdsregler du skal følge for at optimere behandlingen og minimere risikoen for bivirkninger.

Før behandlingen skal du have en konsultation så vi har mulighed for en vurdering af dine specifikke karsprængninger, hudtype og medicinske historie. Behandlingen kan udføres samme dag som forundersøgelsen.

  • Undgå solbadning og overdreven eksponering for sollys i ugerne op til behandlingen. Solbrændthed kan øge risikoen for bivirkninger som pigmentforandringer eller forbrændinger.
  • Undgå anvendelse af selvbrunerprodukter eller spraytan inden behandlingen, da de kan påvirke laserens effektivitet.

Efter behandlingen 

En af fordelene ved diodelaserbehandlinger er, at de normalt kræver minimal nedetid sammenlignet med nogle andre laserbehandlingsmetoder.

Umiddelbart efter diodelaserbehandlingen kan du opleve let rødme, hævelse eller følelse af varme i det behandlede område. Dette er normalt og bør aftage inden for få timer til en dag.

 

Det anbefales at undgå direkte sollys i det behandlede område i mindst en uge efter diodelaserbehandlingen. Anvendelse af solcreme med høj solbeskyttelsesfaktor er afgørende for at beskytte huden mod solskader.

Resultat

Over tid vil det behandlede kar blive mindre synligt eller forsvinde helt, da kroppen fjerner de resterende komponenter fra det koagulerede blodkar.
Det er vigtigt at bemærke, at denne proces tager tid, og synlige resultater vil gradvist udvikle sig over uger til måneder efter behandlingen. Antallet af behandlinger, der kræves for at opnå det ønskede resultat, vil variere afhængigt af faktorer som karsprængningens størrelse og dybde.

Antal behandlinger

Små overfladiske kar feks i ansigtet, vil ofte være væk efter 1. behandling. Dybere og større kar på feks ben, kan kræve flere behandlinger. Optimal Interval imellem behandlinger er 4-8 uger.

Kontraindikationer

– Graviditet

– Akut eller kronisk hudsygdom: Personer med akutte eller kroniske hudsygdomme i behandlingsområdet, såsom eksem, dermatitis eller infektioner, kan blive rådet til at vente med laserbehandlinger, indtil hudtilstanden er stabiliseret

– Aktiv Herpesudbrud i det behandlede område.

– Medicin:
Medicin, der gør huden mere lysfølsom, feks visse typer medicin mod uren hud.
Blodfortyndende behandling.

– Historik med hudcancer eller modermærkecancer.

– Keloiddannelse:
Personer med en kendt historie med keloiddannelse, hvor arvæv udvikler sig overdrevent, kan have en øget risiko for uønskede ar efter laserbehandling.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse! Alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

13 + 13 =