SkinPen®/Microneedeling

Behandling med SkinPen/microneedeling

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling af SkinPen/microneedeling

Behandling med SkinPen/microneedeling i Fredericia

Hos SkinLab kan du opleve effekten af den fantastiske og effektive SkinPen, som er en microneedling behandling. Behandlingen er for dig, som døjer med ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller dig, som bare ønsker at booste din hud, gøre den stærkere og mere elastisk.

SkinPen behandling er en videreudvikling af dermaroller behandling. Til forskel fra dermaroller, er det med SkinPen, muligt at indstille dybden på nålene. Dette gør, at områder, der kræver mindre dybde, f.eks. ved øjet, kan behandles.

Designet af SkinPen sikrer også, at alle områder og ‘hjørner’ kan nås. Da nålene appliceres lodret, er der mindre risiko for skader på huden – derfor er metoden kontrolleret og sikker.

Med meget små og fine nåle laves der mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagenproduktionen og dermed hudfornyelsen. Du vil kunne se resultater umiddelbart efter behandlingen – blandt andet reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og grov hudstruktur.

Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter behandlingen. Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

Gratis konsultation

Inden behandling med SkinPen/microneedeling tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation. 

Behandlingstid 

Varighed ca 45 min.
Særlig følsomme områder feks overlæbe kan bedøves inden, hvis det ønskes.

Efter behandling 

Efter behandling med microneedling SkinPen® vil din hud være rød og føles lidt ru. Rødmen og evt hævelse vil  aftage efter få timer til max 1-2 døgn efter behandlingen. 
De første par døgn kan huden godt føles tør, og stram. Du får udleveres cremer der skal anvendes de første par dage. Undgå make-up, sved og andre cremer end de udleverede på behandlingsdagen.

Her anvendes SkinPen

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Akne-ar

Få en glattere og mere ensartet hud.

filler fredericia

Pigmentering/Solskader

Forbedrer pignemtering og solskader

filler fredericia

Rynker

Andre små-, mellem- eller dybe rynker/linjer i ansigtet

filler fredericia

Ar

Vi har fokus på naturlig udseende.

filler fredericia

Cellestimulation

fremmer cellefornyelse 

filler fredericia

Strækmærker

fjerner strækmærker.

filler fredericia

Fine linjer

Korrigere bump på næse så den fremstår helt lige

SkinLab i Fredericia

Sådan foregår behandling med SkinPen

Behandlingen med SkinPen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, da du lokalbedøves med creme på området, der skal behandles.

Mikrohullerne lukkes efter kort tidog medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød, som efter en let solskoldning, og kan føles lidt tør i de efterfølgende dage.

Microneedling og SkinPen kan med fordel kombineres med en peeling umiddelbart efter, da behandlinger medvirker til, at peelingen kan trænge dybere ned i huden.

handlingen vil du opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer. SkinLab anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i 2-3 uger efter behandlingen.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

7 + 12 =