Mesoterapi

Behandling med mesoterapi

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling af mesoterapi

Behandling med mesoterapi i Fredericia

Mesoterapi er en effektiv behandling med hyaluronsyre (det aktive stof, som også findes i fillers) samt vita­miner og aminosyrer.

Denne behandling booster og igangsætter hudens egen produktion af kollagen. Det vil resultere i en længerevarende rynkereducerende effekt, da man derved behandler både rynker, linjer samt hudens overflade effektivt.

Man kan se effekten af mesoterapi efter første behandling, men ofte skal man have flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat. Hos SkinLab anbefaler vi 3-5 behandlinger, som en kur med 14 dages interval.

Gratis konsultation

Inden behandling med filler skal du have en gratis uforpligtende og lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske. 

Behandlingstid 

Vi tilbyder altid lokalbedøvelse inden din fillerbehandling, ligesom vi anvender filler med bedøvelse i. 

Efter behandling 

Huden reagere på indsprøjtningen ved at være let til moderat hævet, rød og øm

Her anvendes mesoterapi

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Hals

Få en mere ensartet hals ved hjælp af mesoterapi.

filler fredericia

Mørke rander under øjnene

Få en mere ensformet hud under øjnene.

filler fredericia

Ansigtet

Andre små-, mellem- eller dybe rynker/linjer i ansigtet

filler fredericia

Hænder

fjerne rødme og andre imperfektioner på hænderne.

filler fredericia

Slap hud

Vi har fokus på naturlige resultater og dine behov.

filler fredericia

Décolleté

Området under halsen og over brystet.

filler fredericia

Ar

Skjuler ar.

SkinLab i Fredericia

Sådan foregår behandling med mesoterapi

En behandling med mesoterapibegynder altid med, at vi tjekker hudens kvalitet og tager en snak om dine individuelle behov og ønsker.

Før behandlingen bedøver vi hudens overflade. Herefter lægger vi med en meget lille og fin nål hyaluronsyreni hudens øverste lag i de områder, der ønskes behandlet. De mange små og fine stik udglatter fine rynker og linjer og hydrerer huden, så den fremstår glat, frisk og fyldig.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

8 + 11 =