Kemiske peelinger

Behandling med kemiske peelinger

SkinLab i Fredericia tilbyder behandling med kemiske peelinger

Behandling med kemiske peelinger i Fredericia

Hos SkinLab tilbyder vi effektive og eksklusive peelinger, som med hver deres egenskaber får det bedste frem i din hud, så den fremstår frisk, jævn og silkeblød. Du vil opleve en fantastisk glød og opstramning.

Vi tilbyder kemiske peelinger, som bliver sammensat efter en konsultation med dig.

Em kemisk peeling har en god effekt på akne, den minimerer porerne i huden, den udglatter overfladiske rynker og minimerer pigmentpletter.

Da behandlingen stimulerer nydannelse af hudens bindevæv, vil huden fremstå mere glat og ensartet.

Udover de klassiske kemiske peelinger tilbyder SkinLab også Mesoeclat og Fire & Ice peelinger.

Gratis konsultation

Inden behandling med kemiske peelinger  tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende konsultation.

Behandlingstid 

60 min.  inkl. afrens, dybderens, maske, serum og creme.

Efter behandling 

Huden kan føles varm og rød ligeledes kan der opstå afskalning efter et par dage.

Her anvendes kemiske peelinger

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Akne

Til forbedring af akne ar.

filler fredericia

Glat hud

Få en mere glat overflade af huden.

filler fredericia

Fine linjer og rynker

Til reducering af fine linjer og rynker i ansigtet.

filler fredericia

Hænder

Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud

filler fredericia

reducering af porer

Reducering og minimering af åbne porer

filler fredericia

Solskadet hud

Hyperpigmentering og solskadet hud

filler fredericia

Fremme cellefornyelsen

stimulerer celler til at fremme fornyelsen.

Mesoéclat peeling

Det er ikke uden grund, at Mesoéclat kaldes for en Hollywood peel. Efter blot en behandling får huden en sund teint, hudens struktur forbedres, porerne mindskes og huden bliver silkeblød.

 Mesoéclat behandlingen stimulerer hudens forsvarsmekanismer og igangsætter de naturlige reparationsfunktioner, som forynger og vedligeholder huden.

 Mesoéclat kan anvendes som en enkelt behandling eller som en intensiv kur. Som kur anbefales 5 behandlinger med 10-15 dages intervaller.

Sådan foregår behandlingen med Mesoéclat

Efter afrensning af huden påføres trin 1, Mesoéclat Solution, som er en kombinationspeeling. Den fjerner blandt andet døde hudceller og stimulerer huden til ny celledannelse.Når peelingen har gjort sin virkning, masseres Mesoéclat ampullen ind i huden. Ampullens aktive stoffer efterlader øjeblikkeligt huden spændstig og fast.

Behandlingen afsluttes med moisturising sun proctection SPF 50.

Sådan forgår Fire & Ice behandlingen

Huden renses indledningsvis, så den er klar til at modtage de to terapeutiske masker og efterfølgende produkter fra iS CLINICAL.

Den første maske er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ‘Fire-maske’. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter en række processer i din hud – blandt andet cellefornyelsen og produktionen af kollagen og elastin.

Den anden maske er den lindrende Rejuvenating Masque, den såkalde ‘Ice-maske‘. Denne maske beroliger og hydrerer din hud med hjælp fra aloevera og forskellige ekstrakter.

Behandlingen afsluttes med nøje udvalgte cremer og serum fra iS CLINICAL, som passer til din hud.

Efter behandlingen vil du opleve en let rødme i huden. Denne aftager i løbet af få timer. SkinLab anbefaler, at du ikke bruger makeup eller cremer resten af dagen efter din behandling.

Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med en høj solfaktor i 2-3 uger efter behandlingen.

Behandling med Fire & Ice i Fredericia

Fire and Ice er en frugtsyrebehandling baseret på effektive produkter fra iS Clinical. Behandlingen er forebyggende mod for tidlig ældning af huden. Frugtsyrebehandlingen er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag.

Med Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical, får du synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.Du vil opleve, at fine linjer og rynker mindskes samt eventuelle overfladiske pigmentpletter udjævnes.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

1 + 1 =