Hårfjerning

Permanent hårfjerning

SkinLab tilbyder behandling med permanent hårfjerning

Behandling med permanent hårfjerning

Diodelasere er en effektiv og populær metode til at reducere uønsket hårvækst ved at målrette og ødelægge hårfolliklerne med præcision.

Diodelasere arbejder ved at udsende en lysstråle med en bestemt bølgelængde, der er optimal til absorption af melanin, det pigment, der giver farve til hår og hud. Når diodelaserlyset absorberes af håret, omdannes det til varmeenergi, hvilket medfører selektiv skade på hårfolliklen uden at beskadige det omgivende væv.

Du oplever ofte minimal ubehag under behandlingen, da diodelaseren er udstyret med et kølesystem, der sikrer din komfort. Flere behandlinger kan være nødvendige for at opnå optimale resultater, da hårfjernelsesprocessen er mest effektiv, når håret er i den aktive vækstfase.

Diodelaseren til hårfjernelse repræsenterer en sikker og pålidelig metode, der ofte kræver færre behandlinger end ved IPL.

Hudtype og hårfarve

Diodelasere er mest effektive på personer med lys hud og mørkt, pigmenteret hår. Dette skyldes, at laserlyset målretter sig mod melaninet (farvepigmentet) i håret. For at hårsækken omkring håret kan ødelægges, kræves det, at der er et mørkt hår i den, til at opfange varmen fra laseren. En permanet ødelæggelse af hårsækken kræver en temperatur på 70 grader. Personer med lyse, røde eller grå hår kan altså ikke behandles, og metoder der lover dette, feks SHR laser, vil kun opleve at håret ødelægges og ikke selve hårsækken, som er afgørende for et permanet resultat.

Inden behandlingen

Før din behandling med permanent hårfjerning, skal du skrabe/barbere området, der skal behandles Det er bedst at gøre det dagen før din laserbehandling.

Ved behandling med diodelaseren skal energien koncentreres under hudens overflade og ned i hårsækken. Derfor skal der ikke være hår på huden, der behandles. Plejer du at fjerne hår med pincet, elipilering eller voksbehandling skal dette ikke gøre i områderne, 6 uger før behandlingen, fordi laseren kun kan behandle de hårsække, der indeholder et hårstrå.

Antal behandlinger

Intervallet mellem laserbehandlinger for hårfjerning er variabelt og afhænger af flere faktorer, såsom det behandlede område, hårvækstcyklussen og individuelle behov. Som en generel retningslinje anbefales det at holde en pause på 4-8 uger mellem laserbehandlingssessioner.

Hårvæksten følger en cyklus, og laserbehandling er mest effektiv, når håret befinder sig i den aktive vækstfase, kendt som anagenfasen. Da ikke alle hår er synkrone i denne fase, kræves gentagne behandlinger for at sikre, at laserlyset fanger håret i den korrekte cyklus.

Ansigtshår har ofte kortere vækstcyklusser sammenlignet med kropshår. For at optimere resultaterne og opnå en mere permanent hårfjerning anbefales det at følge den tidsplan, som vi sammen ligger.

Da diodelaseren er yderst effektiv til hårreduktion, er 3-5 behandlinger oftest nok.

Sund hud

Vi behandler ikke personer med alvorlige hudsygdomme eller infektioner i det område, der skal behandles. Enhver hudskade eller infektion skal behandles, før hårfjerningsbehandling påbegyndes.

Undgå solskoldning

Det anbefales at undgå solskoldning eller kraftig solstråling i behandlingsområdet inden hårfjerning. Solskoldning øger risikoen for bivirkninger som forbrændinger eller pigmentforandringer.

Efter behandlingen

Efter hårfjerningsbehandling skal du undgå direkte sollys i en periode og bruge solcreme med en høj SPF for at forhindre potentielle bivirkninger og beskytte din hud efter behandlingen. Diodelaser er dog en meget sikker metode til hårfjerning da den laver minimal påvirkning af den omkringliggende hud.

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse! Alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

15 + 2 =