Filler

Behandling med filler

Skinlab i Fredericia tilbyder behandling med filler

Behandling med filler i Fredericia

Gratis konsultation

Inden behandling med filler skal du have en gratis uforpligtende og lovpligtig konsultation hos Skinlab. 

Se Patientvejledning

Behandlingstid 

Vi tilbyder altid lokalbedøvelse inden din fillerbehandling, ligesom vi anvender filler med bedøvelse i. 

Efter behandling 

Efter behandling med filler, kan huden føles øm, hævet og let rødme. Blå mærker kan også forekomme. Undgå at røre det behandlede område, påføre cremer, make-up mv de første par timer. 

Her anvendes filler

Behandlinger

Skinlab´s behandlinger

filler fredericia

Overlæben

Lodrette rynker på overlæben. Rygerrynker eller crying lips som de også kaldes.

filler fredericia

Ansigtet

Andre små-, mellem- eller dybe rynker/linjer i ansigtet

filler fredericia

Øreflipper

Få spændstighed tilbage med filler i ørefilpperne – Gratis konsulation

filler fredericia

Bump på næse

Korrigere bump på næse så den fremstår helt lige

filler fredericia

Mundvige

Til furen der går fra næse til mundvige

filler fredericia

Næsekorrektur

Vi har fokus på naturlige resultater og dine behov

filler fredericia

Kombination med Botox

Bekymringsrynken mellem øjenbrynene – eventuelt i kombination med Botox

filler fredericia

Læbeforstørrelse

Hos SkinLab anvender vi Belotero

filler fredericia

Kinderne

Til kindbensløft, fylde til kinderne – Gratis konsulation

SkinLab i Fredericia

Filler

Med alderen mister ansigtet sin naturlige fylde, og hudens fugtniveau og produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder. Dermed trækkes huden nedad og kan få rynkerne til at træde frem som furer og linjer i ansigtet.

Med filler – som kendes under navnene Restylane, Juvaderm og Belotero (sidstnævnte anvendes hos SkinLab) – kan vi reducere rynker og linjer samt skabe volume og konturering. Efter en behandling med filler vil du opleve, at din hud ser yngre og mere spændstig ud.

Produktet er et stof bestående af hyaluronsyre, som naturligt findes overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyrens evne er at binde væske i hudenog dermed give fylde. Det anvendes derfor til at udfylde rynker og furer i ansigtet. Det bruges eksempelvis også, når man ønsker større læber,fylde til kinder eller hage eller korrigering af næsebump.

Filler nedbrydes gradvist i løbet af omkring 6-12 måneder alt afhængig af, hvilken behandling du har fået. Hvis man vælger at få behandlingen gentaget, inden effekten af produktet er helt aftaget, vil man typiskhave brug for en mindre behandling, da hyaluronsyren også får ens egne celler til at booste cellefornyelsen.

Filler

Sådan foregår behandling med filler

En behandling med fillerbegynder altid med, at vi tjekker hudens tilstand og volumetab og tager en snak om dine individuelle behov og ønsker.

Selve behandlingen foretages med en meget lille og fin nål, som punktvis og kontrolleret injicerer produktet i de valgte områder.

Produktet indeholder lokalbedøvelse, som reducerer eventuelt ubehag. Behandlingen varer omkring 30 minutter.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på indsprøjtningen ved at være let til moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder løbende og typisk i løbet af et par dage. Efter en læbebehandling kan læberne hæve op og se lidt ujævne ud i nogle dage.

Filler er en fælles betegnelse for hyalyronsyre og kendes under mange navne. I SkinLab anvender vi Belotero.

LOV OM KOSMETISK BEHANDLING

Udførelse af kosmetisk behandling er reguleret i bekendtgørelse nr. 1246 af. december 2012 om kosmetisk behandling. Ved kosmetisk behandling er der tale om behandling, som udelukkende foregår, fordi patienten ønsker behandling af kosmetiske årsager.

 

Ved mindre kosmetiske behandlinger, f.eks. behandling med botox og Restylane skal nye patienter have to dages betænkningstid fra den mundtlige information er modtaget til samtykke indhentes. Du kan læse mere om lovgivningen på www.sst.dk

“Man mærker med det samme, at Maiken er ekspert”

“Jeg fik SkinLab og Maiken anbefalet af en bekendt. Og siden har jeg kørt en del kilometer for at få behandling i klinikken. Men det er det hele værd, for jeg finder ikke et sted som dette.

Maiken er ekspert. Det mærker man med det samme. Hun har virkelig styr på det, hun laver. Hun er der for mig, hver gang jeg kommer i klinikken og med det samme, man træder ind ad døren til den smukke klinik , så mærker man den gode atmosfære.

Jeg får botox i min pande og min næse samt Fire and Ice behandlinger. Hver gang jeg kommer i klinikken, tager Maiken sig god tid til at spørge ind til mig og komme med vejledning og gode råd. Det betyder, at jeg altid går tilfreds derfra.”

– Anne-Line K.

Min klareste anbefaling er helt klart Maiken

Hun er super dygtig til sit arbejde og du får ikke følelsen af, at du er en kunde, der bare skal overstået og tjenes penge på. Hun er ærlig omkring hvad man har behov for og ikke behov for. Hun er enormt imødekommende, virkelig rar og en god humor. Klinikken er hyggelig og fin. Der er ikke noget at sætte en finger på.
 
– Desirée G. 

Jeg er ovenud lykkelig for min behandling

Allerede 3 dage efter jeg har fået botox i kæbemusklen har jeg ingen smerter mere, og mine læber er blevet lige som ønsket! Ingen blå mærker eller voldsom hævelse� alle kan være trygge i maikens hænder !

– Pernille R.

Skinlab har der sødeste og mest imødekommende personale.

Det var første gang jeg skulle have lavet noget og jeg valgte Skinlab pga. De gode anbefalinger der var. Jeg er super tilfreds med resultatet af min pande og Maiken er super dygtig og får virkelig en til at føle sig tryg.

– Jeanett S. J.

Jeg kommer helt sikkert igen!

Efter en lille uge er mine læber faldet på plads og de er simpelthen så smukke!! Nu kan jeg jo aldrig leve uden?;) jeg var super nervøs, da det var min første gang, men Maiken var så sød og informerende at man hurtigt følte sig i trykke hænder og så var det jo slet ikke så slemt. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Nina R. O.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.

Kan med hånden på hjertet klart anbefale Maiken! Yderst professionel, rar atmosfære, et sted hvor man trygt kan sætte sig i stolen. Man mærker tydeligt en vis flair og finesse for hendes håndværk, som passer til den enkelte.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer igen.
 
– Henriette P. N.

Kan varm anbefale hende

Super service. Maiken er en dejlig kvinde, meget nem at snakke med. Følte mig i meget trykke hænder. Dejligt når der er tid til kunderne, man føler sig helt special. Kan varm anbefale hende
 
– Frederikke K. B.

BLIV RINGET OP

3 + 1 =